Amedistore.no – Vi bryr oss om helsen din

Gjenopprett huden etter sommerferien

Sommeren er en fantastisk tid fylt med sol, sand og uforglemmelige øyeblikk. Men etter alle de hyggelige stundene under solens varme stråler, kan huden vår trenge litt ekstra omsorg. Overdreven soleksponering, saltvann og klor kan tørke ut og svekke hudens beskyttelsesbarriere. Derfor er det viktig å gi huden din kjærligheten den fortjener etter sommerferien. Her er noen nøkkeltips for å gjenopprette og få huden til å stråle igjen:

  • Fuktighet er nøkkelen: Etter en lang sommer er fuktighet avgjørende for å gjenopprette hudens elastisitet og mykhet. Velg en god, fuktighetsgivende krem eller serum som passer til din hudtype, og påfør den morgen og kveld.  Våre favoritter er: iS Clinical Hydra-Cool SerumEnviron Focus Care Moisture+ Hydrating Oil CapsulesZO Hydrating Creme og MeLine 03 Restore.
  • Eksfoliering for fornyet glød: Fjern døde hudceller ved å inkludere en mild eksfoliering i din hudpleierutine. Dette bidrar til å avdekke en friskere og mer strålende hud. ZO Exfoliating Polish inneholder fine magnesiumkrystaller som eksfolierer bort døde hudceller og øker hudfornyelsen for en klar, glatt og jevn hud.
  • Solide solbeskyttelsesvaner: Selv om sommeren er over, bør du ikke glemme å beskytte huden mot solens skadelige stråler. Fortsett å bruke solkrem daglig for å forebygge tidlig aldring og beskytte huden mot UV-skader. ZO Sheer Fluid Broad Spectrum Sunscreen SPF 50 er en nyhet fra ZO  gir daglig vektløs beskyttelse med rene mineraler. Sheer Fluid Broad Spectrum Sunscreen SPF 50 passer for alle hudtyper og gir et svært naturlig resultat på alle hudtoner. 
  • Beroligende masker: Gi huden din en ekstra boost ved å bruke beroligende ansiktsmasker. Ingredienser som aloe vera og centella asiatica kan bidra til å lindre irritasjon og rødhet. En absolutt favoritt hos oss er: iS Clinical Hydra-Intensive Cooling Masque
  • Antioksidanter for reparasjon: Introduser produkter med antioksidantrike ingredienser som vitamin C og E i rutinen din. Disse kan bidra til å reparere skader forårsaket av frie radikaler og gi huden en jevnere tekstur. Environ Focus Care Comfort+ Antioxidant Gel er en beroligende og avkjølende gele som er beriket med vitaminer og en rekke kraftige antioksidanter, inkludert betakaroten, planteformen av vitamin A, vitamin C og vitamin E. 
  • Drikk rikelig med vann: Hydrering er like viktig for huden som det er for resten av kroppen. Sørg for å drikke rikelig med vann gjennom dagen for å opprettholde hudens fuktighetsnivå.
  • Unngå overflødig makeup: La huden puste ved å unngå tung sminke. Velg heller lette, pustende produkter som lar huden naturlig skinne gjennom. Ta gjerne en titt på hva ColoreScience har å tilby. 
  • Prioriter søvn og stressmestring: En god natts søvn og stressmestring er essensielt for en sunn hud. Sørg for å få nok hvile og finn avslapningsteknikker som passer for deg.

Ved å følge disse enkle hudpleierutinene vil du raskt kunne gjenopprette hudens glød og forhindre langvarige skader. Husk at kontinuerlig pleie og omsorg for huden din vil gi deg en frisk, strålende og sunn glød hele året!